Sustainable Lifestyle este proiectul de suflet al celor 3 fondatori:

bg_image

Bianca Dumitru
Președinte și membru fondator

Coordonează echipa de voluntari pentru comunicare a proiectului Mânecă din Cânepă și este responsabila activităților de promovare din cadrul asociației.

Este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București, specializarea Comunicare și Relații publice (2012-2015), și a lucrat ca redactor la ziarul Adevărul. În prezent, urmează cursurile de licență ale Facultății de Psihologie Și Științele Educației (Universitatea București).

bg_image

Gabriel Moncea
Vice-președinte și membru fondator

A absolvit Facultatea de Inginerie Medicală, unde a pornit ideea proiectului Mânecă din Cânepă, după ce a descoperit domeniile medicale în care această plantă poate fi folosită. Urmând cursurile aceleiași facultăți, a învățat că multe probleme de sănătate sunt cauzate de starea mediului în care oamenii  trăiesc: „Starea de sănătate a oamenilor, atât fizică, cât și psihică, va depăși condiția actuală în momentul în care oamenii vor aborda un comportament sustenabil în comunitatea din jur și față de ei înșiși”, susține Gabriel.
În prezent, este masterand al Facultății de Energetică, specializarea Managementul Mediului și Dezvoltare Durabilă.

bg_image

Roberta Popescu
Vice-președinte și membru fondator

A absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA, urmând apoi cursurile Masteratului de Politici, Gen și Minorități. Se implică în activități de voluntariat de 10 ani, timp în care a gestionat proiecte și a coordonat echipe de voluntari în cadrul mai multor ONG-uri printre care: APADOR-CH, Asociația Komunitas, Asociația Create Yourself, Balkans, let s get up!, Asociația Sustainable Lifestyle (proiectul Mânecă din Cânepă) etc.